 |
Goedkope kasteelcake maken.
Wat heb je nodig
· 2 Cake's/cakemix/benodigheden
· Lange vingers
· Dropveter
· 2 sate prikkers
· Poedersuiker
· Stukje papier
· Potloden
· Kaarsjes |
Bak de cake's en laat ze afkoelen. Maak de botercremeglazuur, 100gr boter zacht maken in de magnetron (1,5 min), doe er 225 gr poedersuiker bij en 1 eetlepel melk. Roer het goed door elkaar. Meng heel voorzichtig de kleurstof door het glazuur. Dit kleurt erg sterk en gaat niet uit uw kleren of van uw handen onverdund! Als het eenmaal verwerkt is geeft het geen problemen meer. Gebruik een slagroomspuit met een klein tuitje om makkelijk met het glazuur te kunnen plakken. Mocht het glazuur te hard zijn geworden zet het dan nog een paar seconden in de magnetron. Als het te dun is leg het dan even in de koelkast. Snij 1 cake in 3 gelijke stukken, de 2 buitenste stukken zet u rechtop de hoeken van liggende cake 2. (Kijk naar de foto). Gebruik het glazuur als lijm om de lange vingers aan elkaar te plakken. Maak de ophaalbrug, leg de lange vingers over een dropveter heen. Plak de dropveter met glazuur vast. Breek lange vingers in korte en iets langere stukjes en plak ze om en om op de randen van de cake, als kantelen. Maak van het satestokje en het papier een vlaggetje, zet dit erop. Eventueel kaarsjes erop, en smullen maar!
|